Åk 1-3

Åk 1-3

Vi som jobbar här heter AnnMarie Arvidsson, Mimmi Karlsson och Jenny Svensson.
Jenny är klassföreståndare för årskurs 1, Mimmi för årskurs 2, AnnMarie för årskurs 3 och våra klassrum ligger på andra våningen.

Barnen har idrott och hälsa med Kristin Almén. Treorna badar sex gånger/termin.

I åk 3 har barnen slöjd, en termin textilslöjd tillsammans med Kersti Johansson och en termin trä- och metallslöjd tillsammans med Kaj Abramsson. I musik har barnen Kristin Borgehed och Nathan Bissette.

Eftersom det är viktigt att barnen blir duktiga läsare, så är läsning ett stort inslag i barnens skoldag. Barnen är olika till ålder, utseende, intresse och mognad. De olikheterna vill vi ta vara på och arbeta vidare med.

Någon gång i veckan samarbetar ettorna med förskoleklassen. Ettorna träffar dem när de är på "valet". Förskoleklassen hälsar också på i skolan.

Vi tycker att social träning är ett viktigt inslag i skolans dagliga arbete och därför tränas barnen i självkännedom, empati, ansvar och kommunikation för att få en god start i livet.

Det är viktigt att vi på skolan har telefonnummer till dig, så att vi kan nå dig om något oförutsett händer. Tänk på att meddela oss när du byter telefonnummer!

Om ditt barn är sjukt är det viktigt att du ringer och sjukanmäler. Det kan du göra på telefonnummer 445 05 - då kommer du till personalrummet. Det är oftast någon där mellan klockan 8.00 - 8.10 varje morgon.

Sidansvarig: Rektor Urshultsskolan
Senast uppdaterad: 2018-08-15