Jobba hos oss

Jobba hos oss

Delar du våra värderingar om En skola för alla?

Vi vill att du framförallt sätter följande honnörsord i centrum när du reflekterar över ditt ledarskap i klassrummet:

Mod, ödmjukhet och omtanke. En bra pedagog är modig och nyfiken, främjar förändringar och experimentlusta. Du vill pröva nytt, samtidigt som du är ödmjuk och vågar lära av det du upptäcker.

Du bidrar till ett bra arbetsklimat i såväl klassrum som arbetsrum. Du har ett stort didaktiskt intresse och du tror att lärande sker bäst i en miljö som präglas av trygghet och goda relationer. Ditt ledarskap i klassrummet inger förtroende och du har förmåga att skapa trygghet i relationer till barn, elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du har god självkännedom. Du är duktig i sociala processer, du lyssnar och frågar och bidrar på så vis till ett gemensamt lärande. Du är genuin, prestigelös och ärlig, det vill säga du står för det du säger och gör eftersom du vet att det är grunden för att vara trovärdig.

Som pedagog i Tingsryds kommun får du den lilla kommunens fördelar och möjlighet till att skapa goda relationer till dina elever. På så vis är du är med och skapar förutsättningar till en skola för alla.

Lediga jobb hos oss

Tingsryds kommun använder e-rekrytering via Offentliga jobb. När du söker ett jobb, klicka på länken och logga in i systemet. För att kunna logga in behöver du ha en e-postadress.
Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb registrerar du ditt CV via länken i annonsen. Dina uppgifter lagras och hanteras enligt personuppgiftslagen (PUL).

Välkommen med din ansökan!

Sidansvarig: Bildningsförvaltningen

Senast uppdaterad: 2022-01-19