Kulturnatten

Kulturnatten

Välkommen till Kulturnatten 2023

Efter förra årets succé satsar vi större – 2023 blir Kulturnatten en hel kulturhelg den 18-19 mars i hela Tingsryds kommun.

Vår vision är att erbjuda ett varierat kulturutbud för att synliggöra och tillgängliggöra olika former av kultur. Förhoppningen är att möjliggöra möten mellan kommunens invånare där kulturupplevelsen kan bidra till gemenskap och glädje.

Nytt för i år är att vi öppnar upp anmälan för lokala föreningar, verksamheter och fria kulturutövare att vara med i Kulturnattens program. Syftet är att bredda programmet, både innehållsmässigt och geografiskt - i hela Tingsryds kommun. Längre ner på sidan kan du se hur du skickar en intresseanmälan för din förening eller verksamhet och vilka riktlinjer som gäller för dig som arrangör. Intresseanmälan görs via vår e-tjänst nedan senast den 20 januari 2023.

Kulturnatten är ett samarbete mellan Tingsryds kommun, Academy of music and business, Tingsryds bibliotek och studieförbundet Kulturens. Projektledare är bibliotekschef Anna-Karin Karlsson på Tingsryds bibliotek.

Sidansvarig: Bibliotekschef

Senast uppdaterad: 2023-01-09