Feriearbete

Feriearbete

Feriearbete 2021

Alla ungdomar under 19 år som går ut nionde klass samt första och andra året på gymnasiet och som är folkbokförda i Tingsryds kommun kan söka.

Som feriearbetande ungdom får du:

  • Arbetslivserfarenhet inför framtiden
  • Värdefulla kontakter
  • Ett meningsfullt och viktigt arbete

Erbjudande om feriearbete

Erbjudande om feriearbete skickas ut via e-post. Vi kontaktar dig på den e-postadress som du använde när du skickade in din ansökan. I början av maj ska du få besked om plats. Du måste tacka ja till platsen inom angivet datum som står i meddelandet du fått, annars går platsen till annan sökande.

Om jag inte kan ta den erbjudna platsen

Om du av någon anledning inte kan ta det feriearbete du erbjudits, ska du meddela det så snart som möjligt till Karin Holmström på arbetsmarknadsavdelningen, karin.holmstrom@tingsryd.se.

Du kan tyvärr inte byta arbetsveckor, bara tacka nej om du inte kan arbeta den perioden du har erbjudits feriearbete.

Information om corona/covid-19

Det är viktigt att du följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och verksamhetens riktlinjer när du arbetar i våra verksamheter. Tingsryds kommun vill medverka till att begränsa smittspridningen i samhället.

Har du några frågor är ni varmt välkomna att ringa Karin Holmström på 0477- 443 59, efter 28 maj kontaktas Louise Holm 0477-442 10 på arbetsmarknadsenheten eller Johanna Chytraeus på 0477- 441 45, personalavdelningen.

Sidansvarig: Personalavdelningen

Senast uppdaterad: 2021-09-08