Företagarfrukost och företagarlunch

Företagarfrukost och företagarlunch

Företagarfrukost och företagarlunch är ett forum för näringslivet att nätverka och knyta kontakter. Dessutom får ni som företagare ta del av de senaste nyheterna från kommunen och öppna diskussioner om utveckling och tillväxt i kommunen hålls. Ofta hålls träffarna ute på företag för att ge er som företagare en insikt i andra företags verksamheter.

Företagarträffar 

Nästa Företagsträff

Onsdagen den 30 maj anordnar Tingsryds kommun i samarbete med ViFöretagare och Ung Företagsamhet Kronoberg en frukostträff för näringslivet i kommunen och årets UF-företagare.

Kronoberg behöver nya företag, innovativa idéer och attraktiva äventyr och upplevelser som stärker tillväxttakten för näringen i regionen. Det handlar om att vara öppen för nya affärsidéer och satsningar, men minst lika mycket om att locka nya entreprenörer till regionen. Det handlar även om att stötta befintliga unga entreprenörer som vill ta nya steg för att utvecklas vidare.

Oskar Wijk från Destination Småland kommer för att kartlägga affärsmöjligheter samt trender inom regionens besöksnäring.

Under morgonen kommer vi att få lyssna på Majja Almqvists spännande resa från att ha drivit UF-företaget till att idag vara företagare och driva familjeföretaget Rinkaby gård. Vilka lärdomar och utmaningar har hon stött på under hennes resa. Majja är idag 25 år gammal och vann nyligen pris som Årets Landsbygdsentreprenör, men hennes entreprenöriella resa har bara börjat. Hon kommer ge sin syn på affärsmöjligheter och framtiden inom besöksnäringen.

På plats kommer även årets UF-företagare från Wasaskolan och Academy of Music and Business i Tingsryds kommun vara, som kommer att få ta emot sina åtråvärda UF-intyg. Det ska även delas ut stipendium av Tingsryds Handel till några av UF-företagarna. Detta får ni inte missa!

Datum: 30 maj

Tid: kl.08.00-09.30 OBS! Tiden

Plats: Gibson Auditorium, AMB, Tingsryd

Kaffe och fralla kommer serveras under morgonen. Ta gärna med en kollega.

Anmäl dig HÄR

Kommande Företagarträffar

30 maj 2018, frukostmöte kl.08.00-09.30

29 augusti 2018, frukostmöte kl.07.30-09.00

10 september 2018, kvällsmöte kl.18.30-20.00

24 oktober 2018, frukostmöte kl.07.30-09.00

5 december 2018, frukostmöte kl.07.30-09.00

Läs om föregående företagarfrukost den 14 mars här.

Sidansvarig: Utvecklingsavdelningen
Senast uppdaterad: 2018-05-16