Företagarfrukost

Företagarfrukost

Företagarfrukost är ett forum för näringslivet att nätverka och knyta kontakter. Dessutom får ni som företagare ta del av de senaste nyheterna från kommunen och öppna diskussioner om utveckling och tillväxt i kommunen hålls. Ofta hålls träffarna ute på företag för att ge er som företagare en insikt i andra företags verksamheter. Ibland förläggs möten vid lunchtid eller kväll.

Nästa Företagarträff

Onsdagen den 29 augusti anordnar Tingsryds kommun i samarbete med Vi företagare en frukostträff för näringslivet i kommunen.

Vi berättar om vad som är på gång i kommunen. Hallabro elektriska berättar om sin verksamhet. Vi företagare och Tingsryds handel uppdaterar er om nyheter.

Datum:  29 augusti

Tid:        07.30-09.00 

Plats:     Örnen, Dackegatan 38 i Tingsryd

Kaffe/te och fralla kommer serveras under morgonen. Ta gärna med en kollega.

Anmälan gör du HÄR.

Kommande Företagarträffar

’We work with Metal’!

Inför våra regelbundna frukostträffar har vi fått önskemål om att tillsammans med Vi företagare i Tingsryd också anordna möten som sker på kvällstid. Alla kan ju inte ta sig tiden på morgonen. Nu provar vi att rocka loss en måndagskväll. Syftet är detsamma och en lättare förtäring blir det också.

Vi träffas på Tingsryd resort för att höra Anders Paulsson berätta om de videoinspelningar som Jitech tagit fram i serien Master of Welding – The Movie, om framgångsrik marknadsföring som effektivt leder Jitech till potentiella kunder och etablerar goda relationer till redan befintliga kunder.

Dessutom blir det programpunkter med information från kommunen och Vi företagare.

Välkommen!

Datum:  10 september

Tid:        18.30-20.00 

Plats:     Tingsryd resort

Kaffe/te och fralla kommer serveras under kvällen. Ta gärna med en kollega.

Anmälan gör du HÄR.

Övriga träffar under hösten:

24 oktober 2018, frukostmöte   07.30-09.00

5 december 2018, frukostmöte  07.30-09.00

Sidansvarig: Utvecklingsavdelningen
Senast uppdaterad: 2018-08-03