Företagsträffar

Företagsträffar

Företagsträffar är ett forum för näringslivet att nätverka och knyta kontakter. Dessutom får ni som företagare ta del av de senaste nyheterna från kommunen och öppna diskussioner om utveckling och tillväxt i kommunen hålls.

Passa även på att träffa kommunens politiker och tjänstemän. En önskan är att träffarna hålls ute på olika företag för att ge er som företagare en insikt i andra företags verksamheter, så om ni känner att ni vill att en träff hålls hos just er kontakta oss på utvecklingsavdelningen. Träffarna förläggs växelvis på morgon eller kväll, vi kommer även växla mellan digitala och fysiska företagsträffar.

Näringsrikt - nyhetsbrev om näringslivet

Vill du få vårt nyhetsbrev Näringsrikt som kommer några gånger per år och inbjudan till företagsträffarna? Kontakta näringslivsutvecklare Rose-Marie Svensson.

Företagsträffar under 2022

Är det något särskilt ämne ni vill att vi ska ta upp, någon föredragshållare ni tycker skulle vara intressant eller om ni vill att vi håller en företagsträff på ert företag? Då är ni välkomna med era förslag till oss på naringsliv@tingsryd.se

 • 28 april - Företagsträff
  När: Torsdag 28 april
  Tid: 11.00-13.00
  Plats: Tingsryd ResortStyrelseAkademin Sydost och Tingsryds kommun hälsa er välkomna på en näringslivslunch med möjlighet att nätverka och lära mer om hur ni kan utveckla era företag och även styrelsearbetet.

  StyrelseAkademien Sydost berättar hur ett aktivt styrelsearbete gör skillnad och dagens talare Alfred Appelros, vd på Getsocial, ger goda råd om marknadsföringsstrategier som är effektiva.

  För mer information och anmälan se HÄR

 • Maj - Företagsträff
 • Juni - Företagsträff

Sidansvarig: Utvecklingsavdelningen

Senast uppdaterad: 2022-04-25