Företagsträffar

Företagsträffar

Företagsträffar är ett forum för näringslivet att nätverka och knyta kontakter. Dessutom får ni som företagare ta del av de senaste nyheterna från kommunen och öppna diskussioner om utveckling och tillväxt i kommunen hålls.

Passa även på att träffa kommunens politiker och tjänstemän. En önskan är att träffarna hålls ute på olika företag för att ge er som företagare en insikt i andra företags verksamheter, så om ni känner att ni vill att en träff hålls hos just er kontakta oss på utvecklingsavdelningen. Träffarna förläggs växelvis på morgon eller kväll.

Näringsrikt - nyhetsbrev om näringslivet

Vill du få vårt nyhetsbrev Näringsrikt som kommer några gånger per år och inbjudan till företagsträffarna? Kontakta näringslivsutvecklare Rose-Marie Svensson.

Företagsträffar under 2021

Under rådande omständigheter med covid-19 så har vi under våren anordnat ett antal digitala företagsträffar som har varit populära. Under hösten kommer vi fortsätta att träffas digitalt och vi hoppas på att även kunna anordna några fysiska företagsträffar.

Information och inbjudan till träffarna kommer efter sommaren.

Är det något särskilt ämne ni vill att vi ska ta upp, någon föredragshållare ni tycker skulle vara intressant eller om ni vill att vi håller en företagsträff på ert företag? Då är ni välkomna med era förslag till oss på naringsliv@tingsryd.se

Sidansvarig: Utvecklingsavdelningen

Senast uppdaterad: 2021-09-09