Företagsträffar

Företagsträffar

Företagsträffar är ett forum för näringslivet att nätverka och knyta kontakter. Dessutom får ni som företagare ta del av de senaste nyheterna från kommunen och öppna diskussioner om utveckling och tillväxt i kommunen hålls.

Passa även på att träffa kommunens politiker och tjänstemän. En önskan är att träffarna hålls ute på olika företag för att ge er som företagare en insikt i andra företags verksamheter, så om ni känner att ni vill att en träff hålls hos just er kontakta oss på utvecklingsavdelningen. Träffarna förläggs växelvis på morgon eller kväll.

Vår senaste träff på Konga Mekaniska Verkstad AB, information och bilder.

Näringsrikt - nyhetsbrev om näringslivet

Vill du få vårt nyhetsbrev Näringsrikt som kommer några gånger per år och inbjudan till företagsträffarna? Kontakta näringslivsutvecklarna Eddie Hansson eller Rose-Marie Svensson.

Företagsträffar under 2021

Under rådande omständigheter med covid-19 så kan vi tyvärr inte träffas fysiskt och därför kommer vårens företagsträffar anordnas digitalt. Tingsryds kommun kommer bjuda in till fyra digitala träffar med start den 18 februari kl.8.00-9.00, efterkommande träffarna blir samma tid den 25 mars, 29 april och 20 maj.

För information om de olika träffarna och anmälan se HÄR

Känner ni att ni vill ha lite digital vägledning inför företagsträffarna så erbjuder vi digital utbildning inom Teams. Hitta mer information HÄR

Är det något särskilt ämne ni vill att vi ska ta upp, någon föredragshållare ni tycker skulle vara intressant eller om ni vill att vi håller en företagsträff på ert företag? Då är ni välkomna med era förslag till oss på naringsliv@tingsryd.se

Sidansvarig: Utvecklingsavdelningen
Senast uppdaterad: 2021-02-04