Filmen om Urshult - en del av Tingsryds kommun

Nu lanserar Tingsryds kommun filmen om Urshult – den natursköna tätorten med god gemenskap och ett rikt föreningsliv. Vårt mål är att fler ska välja att bygga bo i vår kommun. På det här sättet låter vi invånarna själva berätta vad som gör deras bygd värd att bosätta sig i.

Klicka och välj "tillåt alla" för att se innehållet.

Se filmen på Youtube
Tingsryds kommun arbetar för att göra verklighet av visionen som klubbades av kommunfullmäktige i juni 2021: ”Tingsryds kommun är en attraktiv, hållbar och levande landsbygdskommun. Vi är engagerade och stolta, har ett framgångsrikt näringsliv och ett aktivt förenings- och idrottsliv. Här lever vi tillsammans med god livskvalitet och bidrar gemensamt till en plats där barn och unga utvecklas.”
Filmen om Urshult är ett gott exempel på att vi vill göra våra medborgare delaktiga i resan mot att nå visionen.
- Tingsryds kommun vill vara en levande landsbygdskommun med engagerade och stolta medborgare. I Urshult finns så många exempel på detta och vi är väldigt glada över att låta dem berätta om sitt Urshult och visa upp de vackra platser som finns i Urshultsbygden vid sjön Åsnen, säger kommunens utvecklingschef Henrik Paulsson.
I filmen berättar invånare, företagare, skolpersonal och föreningsaktiva om orten och hur det är att leva där. Urshult är en del av Tingsryds kommun – Där livet är härligt.
För mer information om Urshult: https://bit.ly/3kOlFeB
Här hittar du våra lediga tomter: https://bit.ly/3s9cBEX