Annorlunda utspring på Wasaskolan i år

Den femte juni var det dags för utspring för Wasaskolans studenter. Men i år blev det annorlunda. - Det blev en trevlig dag för våra studenter och allt fungerade, fast på ett litet annorlunda vis. Studenterna firade genom drive in-utspring, berättar rektor Åsa Wyndhamn.

Studenterna sprang ut på den stora parkeringen bakom Wasaskolan med sina familjer sittandes i bil. Två personer per bil fick gå ut och ta emot studenten. Varje bil fick innan insläpp på parkeringen tillgång till en markerad karta som visade var man fick stå samt tydliga instruktioner och regler för hur utspringet skulle genomföras.

Först ut var teknikprogrammet och industritekniska programmet. Efter en stund var det barn- och fritidsprogrammets tur och slutligen ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet.

Tingsryds kommun önskar alla studenter en välförtjänt härlig sommar och framtid.

Wasaskolans stipendier vid studentexamen 5 juni 2020

Bildningsnämndens stipendier på barn- och fritidsprogrammet, fick Sanna Strömgren, BF 17, Matilda Rasmussen, BF 17, och Sohaib Ali, BF 17.

Bästa gymnasiearbete i respektive klass: Arvid Strömberg Karlsson, EK 17, Oliver Fågelqvist, EK 17, Jakob Jonsson, SA 17, och William Petersson, TE 17.

Lions, Olof Olofsson, IN 17, Lucas Hedberg, EK 17.

Idrottsskölden, Emil Cederlund, TE 18, William Petersson, TE 18, och Sanna Strömgren, BF 18.

Teknik College, William Petersson, TE 17, Olof Olofsson, IN 17.