Friluftslivets år 2021

Upptäck allt det vackra som finns i närheten av oss! Naturen är viktig för oss och under 2021 är det Friluftslivets år! Friluftslivets år 2021 är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket och syftar till att få fler människor att prova friluftsliv och långsiktigt fortsätta, samt öka medvetenheten om friluftslivets värden och allemansrätten.

Logotypen för Friluftslivets år 2021 med texten: Luften är fri. Friluftslivets år 2021.

 

 

 

 

 

 

Under året kommer varje månad ha ett eget tema inom friluftsliv och vi vill att så många som möjligt från Tingsryds kommun tar del av vår vackra natur. Friluftslivet ska vara vardagsnära och lättillgängligt för oss! Tingsryds kommun kommer därför under årets alla månader att bjuda på tips och idéer på vad du själv, tillsammans med vänner och familj kan hitta på i naturen för att utöva friluftsliv.

Om ni via sociala medier vill sprida vad ni gör inom Friluftslivets år är det #luftenarfri och #friluftslivetsår2021 som gäller.

Läs mer på www.luftenarfri.nu

Har ni tankar och idéer till friluftslivets år 2021 är ni välkomna att höra av er till oss!
Telefonnummer: 0477-441 00
E-post: kulturofritid@tingsryd.se

På Tingsryds kommuns hemsida under "Kultur, fritid och turism" i huvudmenyn kommer det varje månad ut tips vad just du kan göra under friluftslivets år enligt månadens tema. Tipsen publiceras även på Tingsryds kommuns Facebooksida.

#luftenarfri #friluftslivetsår2021

Sidansvarig: Utvecklingsavdelningen

Senast uppdaterad: 2021-01-15