Tingsryds kommun vill att det ska vara enkelt för dig som invånare att utföra dina kommunala ärenden när du vill och på ett effektivt sätt. Därför har vi samlat våra e-tjänster i en portal på kommunens hemsida. Du hittar e-tjänstportalen på https://minasidor.tingsryd.se/

E-tjänstportalen är till för dig som privatperson, företagare eller aktiv i förening och gör att ditt ärende kommer direkt till rätt person och med relevanta uppgifter. De flesta av våra e-tjänster kräver också inloggning och signering med hjälp av e-legitimation, vilket skapar en hög säkerhet för dig som användare.

När du kommit in i e-tjänstportalen via kommunens hemsida kan du söka på det ämne ditt ärende gäller. Vi har omkring 150 e-tjänster i Tingsryds kommun. De gäller allt från skolskjuts och specialkost till lediga tomter, bygglovsansökan och alkoholtillstånd.

Har du frågor och funderingar kring hur det går till när du skickar in ett ärende via vår e-tjänstportal eller hur det fungerar med e-legitimation? I portalen hittar du frågor och svar på de vanligaste frågorna.