Leif Fransson - ny affärsrådgivare i Corona-tider

Leif Fransson är en känd lokal profil i Tingsryds kommun med många års erfarenhet från bankvärlden. Nyligen gick han i pension efter nästan 12 år som VD i Sparbanken Eken. Leif kommer nu att erbjuda sin kompetens till er företag i Tingsryds kommun, som behöver rådgivning under den pågående krisen.

- Kan jag hjälpa några företag i den rådande situationen, så kände jag att det är något jag vill göra. Alla behöver hjälpas åt i samhället och eftersom jag har gått i pension, så finns tid och möjlighet att hjälpa till på detta sätt.

Tjänsten är kostnadsfri och Leif ställer upp och erbjuder denna service ideellt. Tingsryds kommun är väldigt glada att kunna förmedla denna kontakt till er företagare i kommunen. Vi på utvecklingsavdelningen kommer att samverka och utbyta erfarenheter med Leif, för att löpande förbättra information och service till företagen.

Leif Fransson nås på telefon 0477-441 23. Leif träffas helst på onsdagar och torsdagar.

Som vanlig är ni välkomna att kontakta utvecklingsavdelningen och näringslivsutvecklare Rose-Marie Svensson. Ni kan också läsa mer om vad Tingsryds kommun gör för er företagare och hitta länkar till viktig information från våra myndigheter: https://tingsryd.se/naringsliv/

Rose-Marie Svensson
0477-441 65
rose-marie.svensson@tingsryd.se