Nu startar vi äntligen upp Aktivera - välkommen att hänga med oss på sportlovet

Rörelse och aktivitet står i centrum när Aktivera Tingsryd slår upp portarna till sin verksamhet i Bollhallen under sportlovet. Det blir full fart med allt från klättring och bollsport till skridskoåkning. Som avslutning på veckan bjuds allmänheten in till den officiella invigningen fredagen den 25 februari.

Aktivera kommer att hålla till i Bollhallen och vara en mötesplats för barn och unga efter skoldagens slut. Målet är att skapa en aktiv och värdefull fritid med fokus på rörelse och aktivitet, men Aktivera ska också vara en naturlig plats för att hänga med kompisar på.

 

Från och med vecka 9 har Aktivera öppet i Bollhallen måndag till torsdag klockan 14-18, men redan på Sportlovet kickar verksamheten igång ordentligt. Då finns det möjlighet att delta i olika aktiviteter varje dag. Läs mer om Aktiveras aktiviteter under sportlovet i länken nedan.

 

Sara Lorentzson är Aktiveras ungdomscoach. Hon ser fram emot att äntligen  få möta kommunens barn och ungdomar.

Just nu har vi fullt upp med att göra lokalen redo. På måndag kör vi! Jag ser verkligen fram emot att få öppna dörrarna och se liv och rörelser i lokalerna. Sportlovsveckan blir en perfekt start där jag hoppas få träffa många nyfikna, unga som gamla.

 

Fredagen den 25 februari klockan 12 är det dags för den officiella invigningen. Alla som vill är välkomna att besöka oss, vi bjuder på korv och berättar om verksamheten. På plats är också kommunalrådet Mikael Jeansson och kommunchefen Christer Kratz.

Här når du Aktiveras sportlovsprogram: AktiveraSportlov