Pressmeddelande: Ny utvecklingschef blir Christina Gutiérrez-Malmbom

Med start i februari tar Christina Gutiérrez-Malmbom över rollen som utvecklingschef på Tingsryds kommun.

Christina har en bred erfarenhet av ledarskap, utveckling och projektledning. Hon kommer direkt från en anställning hos Arbetsförmedlingen där hon arbetat som bland annat sektionschef. Här i Tingsryds kommun är hon kanske mest känd för att vara en av tre grundare till den populära Smålandsoperan. Christina har dessutom mångårig erfarenhet av att arbeta med och söka projektmedel, stora som små.

- Att Christina kommer till oss ser vi fram emot, hon har en gedigen kunskap och en bred erfarenhet, säger       kommunchef Laila Jeppsson.

- Jag ser verkligen fram emot att få börja i Tingsryds kommun. Det ska bli spännande att få lära känna människorna och företagen. Jag är imponerad över bredden i näringslivet och hur man tar tillvara de resurser som finns på landsbygden samtidigt som man sätter kommunen på kartan internationellt. Utmaningar finns det förstås många och att få förmånen att vara med och möta framtiden på ett hållbart sätt med kreativitet och innovationskraft från människorna som bor och verkar i kommunen är vad som lockar mig, säger Christina Gutiérrez-Malmbom.

Christina påbörjar sin tjänst i februari, vi hälsar henne hjärtligt välkommen till oss.

Christina Gutiérrez-Malmbom

Christina Gutiérrez-Malmbom

För ytterligare information kontakta:
Laila Jeppsson, kommunchef, 0477 - 441 21, laila.jeppsson@tingsryd.se