Tack till alla medarbetare inom vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningens chef Martin Hansson vill, tillsammans med övriga chefer i förvaltningen, tacka alla vikarier som har arbetat i verksamheten i sommar. Insatserna har varit ovärderliga och möjliggjort att den ordinarie personalen har fått en välbehövlig semester.

- ­­Jag hoppas även att arbetet har gett er ökad livserfarenhet och ni har haft givande möten med våra omsorgstagare. Tack för i sommar och hoppas att ni vill komma tillbaka och arbeta hos oss nästa sommar. Jag vill också tacka samtliga ordinarie medarbetare för ert fantastiska arbete under sommaren men också för arbetet under första halvan av året! Hoppas ni har haft en skön och avkopplande semester, säger Martin Hansson.

De senaste veckorna har han mött cheferna ute i förvaltningens verksamheter och samtidigt tagit tillfället i akt att prata med medarbetare.

- ­ Jag hör på vissa håll berättelser om en tuff sommar, som varit utmanande på grund av högre vårdtyngd och en del personalfrånvaro. Men jag hör också berättelser där verksamheter har fungerat mycket bra, där man ställt upp för varandra med en bra vi-känsla och där våra omsorgstagare har fått tillfälle till trevliga aktiviteter.

 Under hösten ska han, tillsammans med ordförande i vård- och omsorgsnämnden, också besöka alla särskilda boenden inom äldreomsorgen för att sedan fortsätta med andra verksamheter efter årsskiftet.

- Återigen tack till er alla för ett fantastiskt jobb och ert engagemang. Det är ni som gör skillnad för dem vi är till för. Jag hoppas att vi kan gå in i höstens utmaningar med en stark vi-känsla, så är det snart sommar igen.