Thomas Mattsson ny vd för Tufab och Industristiftelsen

Från och med den 1 januari 2015 tar Thomas Mattsson över som vd för Tufab, Tingsryds Utveckling och Fastighet AB. Thomas kommer samtidigt att gå in som vd för Industristiftelsen.

Thomas Mattsson har sedan den 1 januari i år arbetat i Tingsryds kommun som näringslivsutvecklare och kommunstrateg. Från och med årsskiftet kommer han förutom rollen som vd för Tufab och Industristiftelsen även fortsättningsvis att arbeta som näringslivsutvecklare.

Thomas har tidigare arbetat som regionchef för Företagarna där han ansvarade för Företagarna Kronoberg och Kalmar läns verksamhet med två regionkontor. Thomas har också erfarenhet från företagande då han i egen regi drivit företag inom bland annat organisation, ledarskap och verksamhetsutveckling.

- Jag vill börja med att säga att det känns oerhört inspirerande att nu få anta en ny utmaning. Vid nyetablering och vidareutveckling av företag inom kommunen ser jag det som en fördel för Tufabs del att jag även ansvarar för näringslivsutvecklingen inom kommunen. Jag brinner starkt för att utveckla näringslivsområdet och det är min övertygelse att vi genom ytterligare samverkan mellan kommunen, företagen och företagsorganisationerna kommer att komma ännu längre. Företagargalan som hölls förra fredagen är ett lysande exempel på detta, säger Thomas Mattsson.

 

För ytterligare information kontakta:

Thomas Mattsson, näringslivsutvecklare och kommunstrateg, Tingsryds kommun
Mobil 070 374 41 54, thomas.mattsson@tingsryd.se

Arne Karlsson, styrelseordförande TUFAB och Industristiftelsen
Mobil 070 546 44 97, arne.karlsson@tingsryd.se