Tingsryds Näringslivsgala 2021 - i en tid då inget är sig likt!

Det senaste året har varit speciellt och årets näringslivsgala blev även den unik.

Vi befinner oss verkligen i en tid då inget är sig likt. Även i denna speciella tid så finns det de där företagen och människorna som gör det där lilla extra som gör avtryck för många runt omkring dem.

Under det gångna året har många kämpat extra hårt för att få allt att gå runt. De har vänt ut och in på sig själva för att ta sitt ansvar, följa restriktioner och samtidigt få sina verksamheter att gå runt.

Just för att premiera dessa företag och personer som gör något extra och/eller utvecklas positivt anordnas varje år Tingsryds näringslivsgala. Sedan 2014 har det varit en återkommande och uppskattad tillställning.

I år blev det inte alls som tidigare år, istället för en kväll med hyllningar, god mat, bra musik och mingel fick bryggmästare Carl Fredrik Uebel uppgiften att åka på en prisutdelningsturné för att gratulera vinnarna runt om i kommunen.

Under tre dagar presenterades vinnarna digitalt på Tingsryds Näringslivsgala 2021 – i en tid då inget är sig likt!

Ett stort GRATTIS till alla vinnarna!

Årets Butik 2020 – Med Känsla för ditt ego

Årets Gröna näring 2020 – HÄSTAK

Årets Nätverkare 2020 – 122:an Lantliv & Design

Årets Eldsjäl 2020 – Henrik Nilsson, Älmeboda

Årets Omställningsföretag 2020 – Korrö restaurang & café

Årets Företagare 2020 – Jessica Linder & Cecilia Linder Färmnell, Linders Aluminiumbåtar AB

(för att se prisutdelningarna tryck på respektive vinnare)

Att det finns en näringslivsgala i Tingsryds kommun grundar sig i ett unikt samarbete mellan företagsorganisationerna: Vi Företagare, Tingsryd Handel, LRF och Företagarna, och sponsorerna: Sparbanken Eken, Swedbank, Handelsbanken och Smålandsposten, samt AMB och Tingsryds kommun.