Boka en träff med kommunens upphandlare

Nu kan du som företagare boka en kostnadsfri timme med någon av våra upphandlare i Tingsryds kommun. Detta är ett tillfälle för dig som vill lära dig mer om offentlig upphandling eller för dig som inte har provat att lämna anbud tidigare.

Kommunens förhoppning är att fler företag ska få förutsättningar att skapa affärsmöjligheter genom att delta i våra framtida upphandlingar. Tingsryds kommun genomför alla sina upphandlingar elektroniskt, flertalet med hjälp av systemet TendSign. För att kunna lämna anbud och ta del av upphandlingsdokument behöver du registrera dig i TendSign.

 

- När vi ses kan du få hjälp med att komma i gång med en kostnadsfri kontoregistrering i TendSign. Vi kommer att berätta om vad lagstiftningen innebär för små- och medelstora företag, samt bidra till att ge en ökad förståelse och inblick i anbuds- och upphandlingsprocessen. Ditt företag kanske har en produkt eller tjänst som ni vill informera och vi svarar gärna på frågor om upphandling, säger Linda Olsson upphandlare i Tingsryds kommun.

 

Alla företag har möjlighet att boka ett möte genom att skicka ett mejl till inkop@tingsryd.se. Någon av våra upphandlare återkopplar därefter till dig och tillsammans kommer vi överens om datum, tid och plats.

Kommunen kommer inte att kunna hjälpa till med det praktiska anbudsarbetet eller göra tolkningar av annonserade upphandlingar. Om ditt företag är intresserad av en pågående annonserad upphandling är det därför lämpligt att mötet sker efter den aktuella upphandlingen är avslutad då det annars kan uppfattas att upphandlare hjälper företaget som då möjligen skulle kunna få fördelar i upphandlingen.

På kommunens hemsida kan du se pågående upphandlingar, genomförda upphandlingar och upphandlingsplanen för 2024: Upphandling och inköp

På LinkedIn kan du följa kontot Näringslivet i Tingsryds kommun för att få fler uppdateringar om vad som händer för näringslivet och inom upphandling och inköp i kommunen: LinkedIn