Attitydenkät

Under våren genomförs en enkätundersökning vad barn/elever och föräldrar tycker om förskolor/skolor i Tingsryds kommun. För att svara på enkäten klicka HÄR!

Sjögullspersonal utbildas i isvett och livräddning

Personalen från sjögullsprojektet är anställda för att under en viss tid arbeta med att tillverka aluminiumramar med svart duk som därefter ska placeras över sjögullet. När sjögullets rötter inte får solljus kan sjögullet inte växa. Arbetet …

Lyckad träff med speeddatingintervjuer på Örnen

Tillsammans med Arbetsförmedlingen,omsorgsutbildningen från vuxenutbildningen i Ryd och chefer inom omsorgsförvaltningen genomfördes en eftermiddag med korta intervjuer och presentation av de olika verksamheterna. Resultatet är nu flera arbetssökande inom vård och omsorg.     

Utvecklingsmöjligheter i fokus på frukost

Närmare 40 företagare, politiker och tjänstemän träffades under onsdagen för att hitta utvecklingsmöjligheter i Tingsryds kommun. Denna gång var det Bengt Kronholm, Agrippa AB, som var huvudgäst och efter frukosten fanns möjlighet att besöka företaget. Under frukosten …

Vattenavbrott i Dångebo

Anledningen är ett arbete med vattenledningsnätet. Vid frågor kontakta medborgarkontoret: 0477-441 00 Senast uppdaterad 2018-03-13, sidansvarig Utvecklingsavdelningen.