Tingsryds ambassadörer

Tingsryds ambassadörer

Våra ambassadörer kan, på ett positivt sätt, bidra till att placera kommunen på kartan genom den anknytning de själva har till vår kommun .

Pia Granstedt Söderling

2014

Pia får sitt pris för bland annat sitt stort lokala engagemang.

Andreas Carlsson och Magnus Lundin

2013

Andreas Carlsson och Magnus Lundin står bakom musikskolan Academy of Music and Business i Tingsryd. Genom arbetet med musikskolan är de viktiga ambassadörer för kommunen, och de bidrar verkligen till att sätta Tingsryd på kartan.

Torsten Nilsson och Rita Fröberg

2012

Torsten Nilsson är ägare av familjeföretaget Nelson Garden AB. Idag finns företagets produkter i hela Norden. Lokalerna på Lokgatan i Tingsryd har nu vuxit till 16 000 kvadratmeter.
Rita Fröberg är Konsertföreningens ordförande och fick Regionförbundet södra Smålands kulturpris 2008. Priset tilldelades hon för sitt "engagemang och sitt framgångsrika arbete med att skapa en konstmusikscen av rang i Tingsryds kommun."

Två inspiratörer som helt klart är värda ambassadörskap.

Oliver Ekman Larsson och Angelica Bengtsson

2011

Oliver Ekman Larsson anknyter till Tingsryd med sin tidigare plats i ishockeylaget TAIF. Han har blivit hyllad för sin insats i Leksands IF och är numer en av de yngsta svenska NHL-spelarna genom tiderna.
Angelica Bengtsson är stavhopparen och guldmedaljören från Väckelsång. Hon har vunnit ungdoms-OS, ungdoms-VM, ungdoms-SM samt senior-SM.

Tingsryds kommun är stolta över att dessa unga stjärnskott varit ambassadörer.