Studentmedarbetare

Bli studentmedarbetare hos oss!

Om du är högskolestuderande och har läst minst ett år av din utbildning har du möjlighet att skaffa ett jobb inom Tingsryds kommun som pågår parallellt med dina studier och är relevant för din utbildning.

Detta så kallade studentmedarbetarsystem är en satsning från kommunerna samt Landstinget i Kronobergs län tillsammans med Regionförbundet södra Småland. Målet är att du som student ska kunna ha ett betydelsefullt arbete som både ger lön och värdefull arbetslivserfarenhet inom ditt utbildningsområde. Projekten är särskilt inriktade och anpassade för dig som student och har oftast flexibla scheman. Det handlar om visstidsanställning under en begränsad tid, fördelat på ca 10 timmar i veckan. Du har alltid en handledare som är tillgänglig för dig vid frågor eller funderingar. Skillnaden från praktik är att som studentmedarbetare får du lön precis som vid ett vanligt extrajobb.

De projekt som kommer att erbjudas framöver kommer att vara viktiga för respektive verksamhet och förvaltning samt ge en bra inblick i vad kommunen har att erbjuda som arbetsgivare. Dessa arbetstillfällen utlyses tillsammans med övriga lediga tjänster på offentligajobb.se, här på vår hemsida under rubriken lediga jobb samt på Facebook.